Pronostic Union Berlin vs Hertha Berlin 06 August 2022

Pronosticurile Union Berlin vs Hertha Berlin înaintea confruntării de sâmbătă din Bundesliga de pe Stadion An der Alten Forsterei. Poate Union Berlin să își mențină recordul excepțional recent împotriva rivalilor din orașe Hertha? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

16:30 Stadionul de la vechea casă a pădurarului
Predicție
Union Berlin va câștiga
Incredere
Union Berlin 2-0
Incredere
Raționament
  • Gazdele și-au asigurat victoria în toate ultimele trei întâlniri și sunt neînvinse în ultimele patru.
  • Hertha nu a reușit să păstreze foaia liberă în ultimele cinci derby-uri de la Berlin.
  • Hertha se află într-un sezon dificil și a pierdut cinci meciuri succesive în acest sezon.

Berlin Drepturile de lăudare sunt puse în joc

Începerile unei noi campanii interne nu vin cu mult mai bine decât un derby local și exact asta avem aici, în timp ce rivalii orașului Union Berlin înfruntă Hertha Berlin în ziua 1.

Gazdele s-au impus rapid ca o echipă de top în Bundesliga, echipa reprezentând Germania în competițiile europene pentru încă un mandat. Cu toate acestea, ei au văzut câteva plecări mari în această vară, inclusiv golgheterul Taiwo Awoniyi. Ei sunt încă într-o formă mult mai bună decât adversarii lor și se laudă cu un record impresionant de trei victorii consecutive în această confruntare.

Hertha Berlin este implicată din nou în clasamentul de vârf abia după ce și-a călărit norocul în playoff-ul pentru retrogradare împotriva Hamburgului sezonul trecut. Acum se află sub tutela lui Sandro Schwarz și va fi interesant de văzut dacă poate schimba mentalitatea jucătorilor săi. Cu toate acestea, a încasa patru goluri și a fi eliminat din DFB Pokal printr-o lovitură de penalty nu este tocmai un pas în direcția corectă și va fi disperat să câștige aici pentru a-i aduce pe fani.

Una dintre aceste părți are formula câștigătoare și se află într-o situație mai stabilă decât cealaltă. Union Berlin are, de asemenea, avantaj în acest meci, motiv pentru care ne vom alătura cu ei pentru a obține o nouă victorie aici.