Pronostic Valencia vs Osasuna 11 Martie 2023

Pronostic Valencia vs Osasuna pentru meciul din La Liga de sâmbătă. Pot vizitatorii să facă patru meciuri fără înfrângere? Citiți mai departe pentru previzualizarea gratuită a meciului și sfaturi pentru pariuri

22:00 Stadionul Mestalla
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Valencia a văzut ambele echipe marcând în trei din ultimele patru meciuri pe teren propriu
  • Ambele echipe au marcat în patru sau ultimele cinci deplasări ale Osasunei
  • Osasuna are doar două înfrângeri în 15 meciuri pe deplasare

Valencia are nevoie disperată de câteva puncte

Valencia a suferit o înfrângere cu 1-0 pe Camp Nou împotriva Barcelonei weekendul trecut, ceea ce înseamnă că a pierdut șapte din ultimele opt meciuri din toate competițiile.

În general, marcarea nu a fost o problemă, în special la Mestalla, unde au marcat în patru ieșiri succesive, dintre care trei au văzut ambele echipe marcate.

Ei au fost, de asemenea, la țintă în nouă dintre cele 12 meciuri de acasă din acest sezon, unde echipa lui Voro a câștigat 17 din cele 23 de puncte.

Poate Osasuna să-și continue cursa?

Osasuna, pe de altă parte, este neînvinsă în trei jocuri, învingând Sevilla și Athletic Bilbao înainte de a remiza cu 0-0 cu Celta Vigo weekendul trecut.

Totuși, acel meci a fost acasă, în timp ce pe deplasare au reușit doar două porți libere în cele mai recente 14 meciuri, dintre care 10 au văzut ambele echipe marcate.

Asta arată că echipa lui Jagoba Arrasate este puternică în ultima treime, în ciuda luptelor lor defensive, și caută să prelungească o serie de înfrângeri în ultimele 15 meciuri din călătoriile lor.

Previzez că ambele echipe vor înscrie în acest joc, cu un egal 1-1 pronosticul meu corect.