Pronostic West Bromwich Albion vs Huddersfield 11 Martie 2023

Pronostic West Bromwich Albion vs Huddersfield pentru meciul de sâmbătă de la The Hawthorns. Își poate extinde West Brom pe terenul de acasă neînvins de zece meciuri? Citiți mai departe pentru previzualizarea meciului și sfaturi gratuite pentru pariuri.

17:00 Păducelele
Predicție
West Bromwich Albion și ambele echipe vor marca - nr
Incredere
West Bromwich Albion 2-0
Incredere
Raționament
  • West Brom este neînvins în ultimele zece meciuri de acasă (W9, D1)
  • West Brom a păstrat nouă foaia goală în ultimele zece meciuri de acasă din toate competițiile
  • Huddersfield nu a reușit să înscrie în cinci din ultimele șase meciuri din campionat

Gazdele sunt greu de opus 

West Brom arată pregătit pentru o ofertă de play-off la sfârșitul sezonului, The Baggies se află în prezent cu patru puncte în spatele Norwich, locul șase, cu 11 meciuri până la finalul sezonului de campionat.

West Brom a fost formidabil pe teren propriu de când Carlos Corberan a preluat funcția de antrenor principal, ei sunt neînvinși în ultimele zece meciuri pe teren propriu din toate competițiile (W9, D1) și arată bine să extindă această serie la 11 meciuri.

Gazdele de sâmbătă au păstrat nouă foaia goală în ultimele zece meciuri pe teren propriu și este puțin probabil să fie puse sub pompă împotriva Huddersfield, care se luptă, o altă porțiune liberă pare pe deplin fezabilă pentru The Baggies.

Toothless Terrier este puțin probabil să deranjeze marcatorii

Huddersfield arata bine pentru o revenire la fotbalul englez de nivel al treilea, echipa lui Neil Warnock se afla in prezent la sase puncte de siguranta, castigand doar o data in 2023.

Terrierii s-au luptat pentru goluri tot sezonul și este greu să-i vezi provocând multe probleme lui West Brom sâmbătă. Huddersfield nu a reușit să marcheze în cinci din ultimele șase meciuri din campionat și nu a dat probleme cu marcatorii în ultimele trei meciuri consecutive în deplasare, toate s-au încheiat cu înfrângere.

West Brom va câștiga și ambele echipe vor marca, nu, va fi selecția principală pentru meciul de sâmbătă de la The Hawthorns, cu o victorie de acasă cu 3-0 formând predicția corectă a scorului.