Pronostic West Bromwich Albion vs Norwich 29 Aprilie 2023

Pronostic West Bromwich Albion vs Norwich pentru meciul de sâmbătă de la The Hawthorns. Un joc care trebuie câștigat pentru ambii în forța lor pentru un loc de play-off, cine va ieși în frunte? Citiți mai departe pentru previzualizarea meciului și sfaturi gratuite pentru pariuri.

19:30 Păducelele
Predicție
West Bromwich Albion va câștiga
Incredere
West Bromwich Albion 2-1
Incredere
Raționament
  • West Brom a pierdut unul dintre ultimele 14 meciuri pe teren propriu din toate competițiile (W10, D3)
  • Norwich a câștigat unul dintre ultimele nouă meciuri din campionat (D4, L4)
  • Ambele echipe care au marcat au fost o selecție câștigătoare în ultimele trei întâlniri dintre West Brom și Norwich

Gazde pe un teritoriu care trebuie câștigat

West Brom se află acum într-un teritoriu obligatoriu dacă doresc să finalizeze o schimbare incredibilă sub conducerea lui Carlos Corberan și să facă play-off în acest sezon.

Soții Baggies lânceau în primii trei când Corberan a preluat conducerea și acum au șansa reală de a intra în primii șase.

Succesul lui West Brom sub conducerea lui Corberan a fost construit pe un record impresionant pe teren propriu, ei au pierdut unul dintre ultimele 14 meciuri pe teren propriu în toate competițiile (10 victorii, 3 reprize) și ar trebui să ia toată bătaia sâmbătă împotriva unei echipe din Norwich, care este îngrozitor de nepotrivit. .

Greu de făcut un caz pentru Canare

Norwich a experimentat o scădere într-un moment crucial al sezonului. Echipa lui David Wagner a câștigat unul dintre ultimele nouă meciuri din campionat (D4, L4) și orice altceva decât o victorie sâmbătă le-ar duce la sfârșit speranțele de a face play-off.

Este greu de făcut vreun caz pentru oaspeții de aici, care au fost învinși confortabil de Swansea săptămâna trecută și au luat două puncte din ultimele patru meciuri de ligă.

West Brom, care va câștiga pe piața totală, va fi selecția principală pentru meciul de sâmbătă din campionat de la Hawthorns, cu o victorie de acasă cu 2-1 formând predicția corectă a scorului.