Pronostic West Bromwich Albion vs Watford 08 August 2022

West Bromwich Albion vs Watford Predictii pentru meciul de luni de la Hawthorns. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.  

22:00 Păducelele
Predicție
Watford Draw No Bet
Incredere
Watford 1-0
Incredere
Raționament
  • West Brom s-a luptat împotriva echipelor care desfășoară un sistem de trei spate precum Watford.
  • West Brom nu a reușit să câștige ultimele șase împotriva unor astfel de sisteme (3 remize, 3 înfrângeri) în timp ce și-a câștigat ultimele cinci împotriva echipelor cu paturi.
  • West Brom nu a reușit să marcheze în patru din ultimele cinci competiții de campionat pe teren propriu împotriva echipelor care încep cu un sistem back-trei.

Nu susține Baggies atunci când te confrunți cu sistemele din spate trei

Incapacitatea lui West Brom de a face față apărării formate din trei i-ar fi putut costa scump la Middlesbrough weekend-ul trecut și nu ar trebui să fie la fel de scurt la pariuri pentru a învinge astfel configurația probabilă a echipei Watford.

Baggies au revenit în cele din urmă de la un gol în jos, după ce Steve Bruce a făcut o modificare tactică a sistemului său la interval. Dar Albion ar fi putut să fie cu trei goluri mai jos până la acel moment și nu își poate permite să petreacă 45 de minute pe piciorul din spate acasă la potențial adversari mai clinici.

Hornets și-au meritat victoria pe teren propriu în fața unei echipe din Sheffield United care nu a avut talent în ultima treime. Deși a existat o oarecare avere implicată în singurul gol al jocului, cei trei jucători de față ai lui Rob Edwards, Joao Pedro, Emmanuel Dennis și Ismaila Sarr, au fost uneori de nejucat.

Trioul Hornets poate face ravagii în fiecare săptămână

Acel trio va face ravagii în fiecare săptămână în această divizie – atâta timp cât nu se îmbufnesc dacă sunt încă acolo când se închide fereastra de transfer. Edwards nu are probleme noi de accidentare și probabil va trimite aceeași formație de start, în timp ce Bruce a dezvăluit că atacantul Karlan Grant are o lovitură, dar nu se crede că este grav.

Dacă personalul antrenor cu experiență al lui Baggies înțeleg ce a mers prost în prima repriză la Riverside și are contramăsurile corecte, atunci ei sunt în mod clar capabili să obțină victoria, dar trebuie să existe unele îndoieli cu privire la faptul că pot, având în vedere că este un problemă care i-a urmărit de luni de zile. Albion nu a reușit să câștige ultimele șase împotriva unor astfel de sisteme – inclusiv împotriva celor ca Bristol City, Birmingham și Stoke – în timp ce și-a câștigat ultimele cinci împotriva echipelor cu patru din spate – inclusiv celor două cluburi promovate automat sezonul trecut.

Watford ar putea câștiga acest lucru dacă slăbiciunea WBA iese din nou la suprafață, dar ne propunem să sprijinim vizitatorii doar în piața de tragere fără pariuri, deoarece rezultatele lor neplăcute din sezonul trecut sunt încă proaspete în memorie. O victorie cu 1-0 în deplasare ar putea fi totuși o alegere bună în pariurile cu scorul corect, totuși, deoarece Albion nu a reușit să înscrie în patru din ultimele cinci lupte din campionatul lor de acasă împotriva echipelor care încep cu un sistem back-trei.