Pronostic West Ham United vs Aston Villa 12 Martie 2023

Pronostic West Ham vs Aston Villa pentru meciul de duminică în Premier League pe stadionul din Londra. Pot Hammers să-și traducă forma europeană înapoi în ligă? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

16:00 Stadionul din Londra
Predicție
West Ham United va câștiga
Incredere
West Ham United 2-1
Incredere
Jarrod Bowen va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • West Ham a luat șapte puncte din ultimele trei meciuri pe teren propriu
  • Hammers au câștigat ultimele cinci întâlniri dintre aceste două echipe
  • Jarrod Bowen este cel mai bun marcator al West Ham în acest sezon

Ciocanele trebuie să traducă forma europeană în bucurie domestică

West Ham și-a continuat forma europeană solidă în acest sezon joi, învingând AEK Larnaka cu 2-0 în deplasare. Echipa lui David Moyes a câștigat acum toate cele nouă meciuri din Europa Conference League în acest sezon și arată într-o poziție solidă pentru a trece în runda următoare după victorie.

Cu toate acestea, forma din Premier League a Hammers a primit un adevărat succes în acest sezon și, ca urmare, au fost târâți într-o luptă pentru retrogradare. Au dat câteva semne de îmbunătățire recent acasă, luând șapte puncte din ultimele nouă disponibile, dar au fost învinși cu 4-0 de Brighton weekendul trecut.

Pescărușii sunt înroșiți în acest moment, dar golurile au fost o problemă reală în tot sezonul pentru West Ham și trebuie să marcheze mai mult decât cele 23 în 25 de jocuri pentru a scăpa de probleme.

Vila inconsistentă greu de încredere

Adversarii lui West Ham de aici, Aston Villa, au câștigat două la rând împotriva luptătorilor Everton și Crystal Palace, dar înainte de asta au suferit trei înfrângeri la rotație, așa că este greu să-ți punem încredere deplină în Villans, care, în ciuda îmbunătățirii sub conducerea Unai Emery, încă se luptă. departe de casă.

Aston Villa a luat 14 puncte din 36 posibile pe drum în acest sezon și vor trebui să îmbunătățească acest lucru dacă vor să-și asigure o jumătate de top în acest sezon. Clubul din Midlands a remizat doar patru din cele 25 de meciuri în acest sezon și par a fi o parte de boom sau de explozie.

Recordul cap la cap și avantajul acasă ar putea fi cheia pentru gazde

West Ham a câștigat cinci din șase victorii în campionat în acest sezon pe teren propriu în acest sezon și va spera să continue asta atunci când îi găzduiește pe acești adversari, care s-au luptat pe drum.

Hammers au dominat, de asemenea, acest cap la cap în ultimii ani, câștigând ultimele cinci întâlniri dintre cele două echipe și rămânând neînvinși în ultimele nouă. Ultima dată când Villa a învins pe West Ham a fost campania 2014-15 și se crede că această rundă va continua aici.

Formația prezisă West Ham: Areloa; Coufal, Aguerd, Ogbonna, Emerson; Soucek, Orez; Bowen, Paqueta, Benrahma; Ings

Aston Villa a prezis formația: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Moreno; McGinn, Luiz; Ramsey; Bailey, Buendia, Ramsey; Watkins