Pronostics Arsenal vs Chelsea 02 Mai 2023

Pronostic Arsenal vs Chelsea pentru meciul de marți din Premier League de la Emirates. Gunners au nevoie de un rezultat împotriva rivalilor lor pentru a-și menține vii speranțele la titlu. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

22:00 Stadionul Emirates
Predicție
Arsenal pentru a câștiga
Incredere
Arsenal 1-0
Incredere
Gabriel Martinelli va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Chelsea a pierdut patru din ultimele cinci la zero
  • Blues au marcat o dată în ultimele șapte meciuri
  • Arsenal a câștigat patru din ultimele cinci întâlniri cu Chelsea
  • Oaspeții au pierdut cu 1-0 în fața fiecăruia dintre primii trei în acest sezon

Gunierii care joacă prind din urmă

După ce a condus în cea mai mare parte a sezonului, Arsenal îl urmărește acum pe Man City în ultima parte a sezonului. Citizens au trecut duminică în fruntea clasamentului cu o victorie cu 2-1 la Fulham, dar Arsenal își poate recupera locul în frunte când o găzduiește marți pe Chelsea.

Gunners se îndreaptă spre acesta fără victorie în patru, cu probleme defensive care îi rănesc în acea perioadă. Au primit de 11 ori în cele patru meciuri, dar această echipă Chelsea pare a fi antidotul perfect pentru luptele defensive ale lui Arsenal.

Revenirea lui Frank Lampard la Stamford Bridge a fost cu totul neplăcută, clubul pierzând fiecare meci de când s-a întors în pirog. În acest weekend, o campanie tristă pentru Blues s-a înrăutățit, deoarece aceștia au coborât pe locul 12 în clasament. Având în vedere forma lor și poziția la mijloc, este greu să le evidențiezi ca o amenințare.

Ocazie perfectă pentru Arsenal

Nu există nicio îndoială că ultimele săptămâni au fost grele pentru Arsenal, cu amenințarea care se profilează a orașului care poate afecta o echipă a tinerilor Gunners. În timp ce înfrângerea cu 4-1 de la Etihad le-a pus capăt în mod efectiv speranțelor la titlu, ei au o mare oportunitate pentru o repornire marți.

Gazdele s-au confruntat în mod evident în călătorii grele la Anfield și Etihad, în timp ce presiunea asupra lor pentru a trimite candidați la retrogradare precum Southampton și West Ham a fost enormă.

Intră într-o echipă Chelsea care poartă reputația unei echipe de top șase, dar care sunt îngrozitoare pe toate planurile. Jucătorii lui Arsenal ar trebui să se reorienteze pentru un joc uriaș acasă, mai ales cu ocazia de a reveni pe primul loc. Cu toate acestea, puține lucruri despre ținuta acestui Blues sugerează că pot oferi la fel de multă luptă ca Southampton, clubul de jos, fără să conteze Liverpool sau City.

Teribil Blues de pedepsit

Arsenal a câștigat patru din ultimele cinci meciuri din Premier League împotriva lui Chelsea, iar gazdele pot câștiga în acest weekend. Problemele defensive i-au afectat, dar albaștrii au marcat o dată în ultimele șapte meciuri. Au pierdut la zero în patru din ultimele cinci ieșiri, așa că Gunners își pot crește numărul de porți netezi în această săptămână.

Chelsea a pierdut 11 din cele 26 de meciuri din Premier League de când Thomas Tuchel a plecat și există puține semne că lucrurile se vor îmbunătăți. Ei au marcat în medie doar 0,94 goluri pe meci în acest sezon, pierzând șapte din 15 deplasări în deplasare. Albaștrii au pierdut patru din șase întâlniri cu primele cinci, în timp ce Arsenal a câștigat șapte din opt pe teren propriu cu echipele din jumătatea inferioară.

În acest moment, este nevoie de un singur gol pentru a-i depăși pe albaștrii lui Lampard, iar forma bună de acasă a lui Gabriel Martinelli îi poate îndruma către puncte. A fost implicat în șase goluri în ultimele șase meciuri și a marcat nouă goluri în 16 apariții în campionatul de acasă. Blues au fost sfâșiați de mijlocași pricepuți în ultimele săptămâni, de la Rodrygo la Bryan Mbeumo și Julio Enciso. Înapoi Martinelli să-l urmărească.

Albaștrii au pierdut cu 1-0 în fața fiecăruia dintre primii trei în acest sezon și o altă înfrângere în urma acelei scoruri este predicția mea corectă de scor, deoarece Arsenal caută să revină la modalitățile de câștig revenind la bază.