Pronostics Lyon vs Toulouse 07 Octombrie 2022

Giselle Bundchen and Tom Brady decided to separate after 13 years of marriage. The unexpected reason for the separation may be Cristiano Ronaldo indirectly.

Predicție
Lyon va câștiga și peste 2,5 goluri de meci
Incredere
Lyon 3-1
Incredere
Raționament
  • Peste 2,5 goluri au aterizat în patru dintre cele cinci meciuri de acasă ale lui Lyon în campionat.
  • Peste 2,5 goluri au aterizat în trei dintre cele patru meciuri în deplasare ale Toulouse în Ligue 1.
  • Lyon a scăzut puncte doar o dată pe teren propriu până acum în acest mandat.

Forma de acasă va fi un factor decisiv

Gazdele sunt în pragul unei înregistrări nedorite. Dacă vor cădea în înfrângere aici, ar marca prima dată în ultimii 40 de ani când au pierdut cinci meciuri consecutive din Ligue 1. Cu toate acestea, ei vor fi încântați să se întoarcă pe pământ, după ce au ieșit victorioși în patru dintre cele cinci meciuri de ligă de pe Parc Olympique Lyonnais. Echipa lui Peter Bosz are, de asemenea, un record excelent împotriva Toulouse la această locație, câștigând toate ultimele șapte întâlniri cu un scor total de 24-2.

Toulouse va căuta să câștige meciuri consecutive din Ligue 1 pentru prima dată din 2018, dar va trebui să se întărească în defensivă, deoarece a primit deja 15 goluri, aceeași sumă pe care o avea în acest moment în sezonul 2019/20, care s-a încheiat. în retrogradare. Oaspeții se află, de asemenea, pe o serie de trei înfrângeri consecutive în deplasare și având în vedere ultima lor victorie la acest loc a venit în 1966, o altă noapte lungă ar putea fi pregătită.

Victoria clară pentru Lyon pare probabilă

Gazdele au pierdut până acum doar în fața lui PSG pe teren propriu, câștigând toate celelalte patru. Este evident că forma lor în deplasare are nevoie de ceva muncă, dar sunt excepțional de confortabil pe terenul de acasă și pot câștiga aici, jocul producând cel puțin trei goluri în total.