Pronosticuri Botafogo vs Sao Paulo 16 Iunie 2022

Pronostic Botafogo vs Sao Paulo pentru meciul de joi în Serie A. Pot gazdele să încheie o serie de patru înfrângeri succesive? Citiți mai departe pentru previzualizarea gratuită a meciului și sfaturi pentru pariuri

22:00 Almeidão
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Ambele echipe au marcat în patru dintre ultimele șase meciuri de acasă ale lui Botafogo
  • 11 dintre ultimele 16 meciuri ale lui Sao Paulo au avut ambele echipe în plasă
  • Sao Paulo încă nu a câștigat în deplasare de acasă în campionat în acest sezon

Poate Botafogo să pună capăt alergării îngrozitoare?

Patru înfrângeri succesive înseamnă că Botafogo se află în ultimele patru din divizia Serie A a Braziliei, o serie pe care vor fi disperați să o aresteze în timp ce caută doar o a doua victorie acasă a campaniei.

Luis Castro va avea îngrijorări defensive severe pentru echipa sa, având în vedere că nu au păstrat foaia curată în șase, ambele echipe înregistrând în jumătate din aceste meciuri.

Ambele echipe au marcat, de asemenea, în patru dintre cele cinci ieșiri din campionatul lor de acasă, dintre care au pierdut trei, dar se pot baza pe faptul că sunt neînvinse în ultimele trei întâlniri cu Sao Paulo la Estádio Nilton Santos.

Sao Paulo caută să construiască pe un început puternic

Între timp, Sao Paulo se află la doar patru puncte de primul loc după o serie de nouă meciuri neînvinse, dar se luptă să pună în pat, șase dintre aceste meciuri se încheie la egalitate, în ciuda faptului că au luat conducerea în cinci dintre acestea.

Ambele echipe au marcat în fiecare dintre cele jumătate de duzină de meciuri în deplasare, ultimele cinci s-au încheiat cu 1-1, în timp ce singura lor înfrângere a sezonului a venit pe deplasare la Flamengo în aprilie.

Echipa lui Rogério Ceni este neînvinsă în călătoriile lor în opt în toate competițiile și își vor dori șansele de a obține un alt rezultat aici.

Prevăd că ambele echipe vor înscrie în acest joc, dar având în vedere forma respectivă cred că se vor anula reciproc, cu pronosticul meu corect de scor 1-1.