Pronosticuri Cremonese vs Verona 30 Aprilie 2023

Predicțiile Cremonese vs Verona înaintea meciului în șase din Serie A italiană de duminică. Își pot gheare gialloblu spre siguranță și, făcând asta, să-l împingă pe Cremonese mai aproape de trapă? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

16:00 Stadionul Giovanni Zini
Predicție
Verona pentru a câștiga
Incredere
Verona 1-0
Incredere
Raționament
  • Verona și-a sporit speranțele de supraviețuire înregistrând două victorii și un egal (împotriva Napoli) în ultimele trei meciuri.
  • Cremonese, între timp, a câștigat doar două din ultimele nouă în toate competițiile (D2 S5).
  • Gazdele au fost în acțiune cu mai puțin de 72 de ore înainte de acest meci, deoarece au pierdut semifinalele Coppa Italia împotriva Fiorentinei.
  • Verona a învins Cremonese cu 2-0 în returul dintre echipe din ianuarie.

Evadarea gialloblu?

Verona, Cremonese și Sampdoria au părut sigur că vor ocupa locurile de retrogradare ale Seriei A pentru cea mai mare parte a sezonului, dar pe măsură ce confruntarea se intensifică, există șuvițe verzi de recuperare vizibile pentru una dintre acele echipe. Verona de la Marco Zaffaroni a luat șapte puncte din ultimele trei meciuri pentru a se muta într-un singur punct de siguranță și au șansa de a depăși pe Spezia și Lecce – în timp ce aproape punând capăt speranțelor de supraviețuire ale lui Cremonese – duminică.

Revenirea recentă a Veronei este făcută cu atât mai impresionantă de identitatea adversarilor lor. Duoul în formă Sassuolo și Bologna au fost ambii învinși pe Stadio Marcantonio Bentegodi de ambele părți dintr-o egalitate fără goluri la Napoli - un joc chiar ar fi putut câștiga Verona, deoarece Cyril Ngonge a ratat o șansă unu-la-unu la ultimul suflu. Cele cinci victorii ale lui Zaffaroni la cârmă până în prezent au venit toate acasă, dar prima dintre ele i-a văzut pe Cremonese învins într-un succes cu 2-0 pentru gialloblu în ianuarie.

În timp ce Verona pare să-și fi cronometrat perfect perioada de formă, Cremonese nu a reușit să se bazeze pe impulsul generat de victoriile consecutive asupra Sampdoria și Empoli, când au fost învinși cu 3-0 de Udinese săptămâna trecută, iar joi a avut loc galanta lor Coppa Italia. run grind până la oprire, deoarece egalitatea 0-0 cu Fiorentina a asigurat că ei au pierdut egalitatea în semifinale. În timp ce Davide Ballardini și-a amestecat haita pentru acel meci, conștient de importanța concursului de duminică, li s-au dat sub 72 de ore pentru a se pregăti, spre deosebire de cele nouă zile ale Veronei.

Verona forma parte din lupta pentru retrogradare

În condițiile în care Cremonese se confruntă cu o schimbare foarte strânsă a misiunii lor de cupă și Verona într-o formă bogată, îi sfătuim pe pariori să susțină Gialloblu pentru a face ceva ce nu au făcut în toată campania - să câștige un meci în deplasare în Serie A.

Cu 15 goluri primite în 16 meciuri de la pauza Cupei Mondiale, Verona s-a îmbunătățit cu siguranță ca unitate defensivă sub Zaffaroni. Cremonese nu a reușit să înscrie în trei dintre ultimele cinci, așa că oaspeții ar putea merita sprijiniți pentru a-și lupta pentru un succes vital cu un singur gol.