Pronosticuri Elveția vs Spania 09 Iunie 2022

Elveția vs Spania pronosticuri pentru meciul de joi seară în Liga Națiunilor. Va obține oricare dintre echipe prima victorie a competiției? Citiți mai departe pentru previzualizarea gratuită a meciului și sfaturi pentru pariuri

21:45 Stadionul Elvețian
Predicție
Spania și ambele echipe vor marca
Incredere
Spania 2-1
Incredere
Raționament
  • Elveția a marcat în 15 din ultimele 16 meciuri pe teren propriu
  • Spania are o singură înfrângere în zece meciuri
  • Elveția nu a învins o echipă clasată în top 10 de patru ani

Poate Elveția să iasă în sfârșit din punct de vedere?

Elveția a avut un început groaznic de viață în Grupa A2 a Ligii Națiunilor, pierzând primele două meciuri și primind șase goluri în acest proces.

Trupa lui Murat Yakin nu are de fapt o victorie în patru, inclusiv un egal 1-1 acasă cu Kosovo, ambele echipe marcând în trei dintre aceste meciuri.

Fiecare dintre cele trei înfrângeri ale lor din timpul acelei runde a venit totuși pe drum, în timp ce în Elveția sunt neînvinse în 11, în timp ce ambele echipe au marcat în șapte din ultimele 10 de acolo.

Cu toate acestea, au în mod clar o problemă atunci când se confruntă cu cele mai bune echipe ale lumii, nereușind să învingă o țară din top 10 FIFA din 2018, perioadă care include înfrângerea în fața Germaniei, Angliei și, luni seară, Portugaliei.

Spania pregătită pentru prima victorie?

Spania este o altă echipă care nu este tocmai într-o formă de vârf, necesitând egalarea în ultimul minut de la Inigo Martinez pentru a egala cu Cehia 2-2 luni, în urma unui impas 1-1 cu Portugalia.

Echipa lui Luis Enrique a văzut acum ambele echipe net în cinci din ultimele opt, precum și șase din ultimele opt în deplasare, dar au suferit și o singură înfrângere în zece ieșiri.

Într-adevăr, ei sunt incredibil de puternici pe drum, cu o înfrângere cu 2-1 în fața Suediei anul trecut, singura lor pierdere în 90 de minute în afara Spaniei din 2020 – o serie de 12 meciuri.

Cred că ambele echipe vor înscrie în acest joc, dar și Elveția se luptă pentru formă, așa că mă aștept ca Spania să câștige, cu predicția mea corectă de scor 2-1.