Pronosticuri Hull City vs Luton 30 Septembrie 2022

Pronostic Hull City vs Luton pentru meciul de vineri pe stadionul MKM. Pot gazdele să întrerupă runda lor de patru meciuri pierdute? Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite de campionat și sfaturi de pariuri.

Predicție
Raționament

Luton va câștiga la 6/4 – ★★★

Luton va câștiga cu 2-0 la 11/1 – 

Carlton Morris va înscrie oricând la 11/4 – ★★

  • Hull a pierdut ultimele patru meciuri consecutive din campionat
  • Luton a pierdut unul dintre ultimele șase meciuri din campionat
  • Carlton Morris a marcat de șase ori în ultimele sale șase meciuri

Luton se pregătește pentru un alt sezon puternic sub Jones

Luton nu a reușit să câștige niciunul dintre primele patru jocuri de campionat ale sezonului; Echipa lui Nathan Jones a pierdut de atunci unul dintre ultimele șase în ligă și se află la doar două puncte de primii șase. Luton a câștigat ultimele trei meciuri împotriva lui Hull și a pierdut doar o dată pe drum în acest sezon; Hatters li s-a oferit o oportunitate grozavă de a trece în primele șase vineri seara.

Perspectivele tigrilor par deja sumbre

Hull și-a pierdut ultimele patru meciuri, iar ultima lor rundă îngrozitoare se extinde la cinci înfrângeri în ultimele șase. Hull are cel mai prost record defensiv din divizie, a primit cinci goluri mai multe decât orice altă echipă din campionat; chiar și în această etapă incipientă a sezonului, o a doua retrogradare în campionat în trei ani pare o posibilitate mare pentru The Tigers.

Înapoi Morris pentru a continua vena bogată de formă

Carlton Morris este omul informat în campionat chiar acum, care a marcat de șase ori în ultimele sale șase apariții. Recruta de vară de la Barnsley a marcat de patru ori în ultimele sale trei meciuri și are cel mai bun preț 11/4 pentru a marca oricând pe stadionul MKM vineri seară.

Luton în piața totală va fi selecția principală pentru meciul de vineri. Parierii sunt, de asemenea, sfătuiți să ia 11/4 generos oferit cu Bet365 pentru ca Carlton Morris să înscrie oricând, în timp ce o victorie cu 2-0 în deplasare va forma predicția Scorul corect.