Pronosticuri Napoli vs Atalanta 11 Martie 2023

Pronostic Napoli vs Atalanta pentru meciul din Serie A de sâmbătă seara. Poate Partenopei să se întoarcă după ce Lazio a provocat doar a doua înfrângere a sezonului în ligă? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

19:00 Stadionul San Paolo
Predicție
Napoli va câștiga
Incredere
Napoli 3-1
Incredere
Raționament
  • Napoli a câștigat șapte meciuri succesive înainte de înfrângerea cu 1-0 de săptămâna trecută cu Lazio.
  • Atalanta, pe de altă parte, a câștigat doar unul dintre ultimele șase meciuri, pierzând patru.
  • Ultimele cinci întâlniri dintre Napoli și Atalanta au cuprins un total de 22 de goluri.

Poate Partenopei să răspundă la poticnire?

Napoli și-a văzut șapte victorii întrerupte de un rever surpriză cu 1-0 împotriva Lazio vinerea trecută, un rezultat care a dus la reducerea liderului lor la summit-ul Serie A, deși la 15 puncte uriașe. Jocul a oferit, de asemenea, o reamintire în timp util că echipa Partenopei a lui Maurizio Sarri din 2017-18 a adunat de fapt mai multe puncte până în această etapă a sezonului decât recolta actuală a lui Luciano Spalletti – doar pentru a rata Scudetto la Juventus. Absența oricăror concurenți serioși înseamnă că de data aceasta nu se va întâmpla, iar întâlnirea de sâmbătă cu Atalanta ar trebui să-i vadă pe Napoli să-și facă din nou ritmul.

Într-adevăr, gazdele au câștigat 10 din cele 12 meciuri de ligă pe stadionul Diego Armando Maradona în acest sezon, marcând de 31 de ori pe teren propriu și încasând doar nouă goluri. Înfrângerea în fața Lazio a fost oarecum nefericită, Matias Vecino a marcat de la distanță cu singurul șut pe poartă al biancoceleștilor și partenopei dominând posesia, iar înainte de acea întâlnire, Napoli a marcat două sau mai multe goluri în 10 jocuri succesive în toate competițiile.

Deși există adesea focuri de artificii când Napoli întâlnește Atalanta, gazdele arată bine pentru a treia victorie consecutivă în întâlnirile cap-la-cap a echipelor, cu primele patru speranțe ale La Dea în pericol în urma unui curs slab. Remiza 0-0 de săptămâna trecută cu Udinese a adus o victorie din șase meciuri pentru bărbații lui Gian Piero Gasperini – cu patru înfrângeri în acea serie – și i-a pus cu cinci puncte mai departe de locurile din Liga Campionilor. În călătoriile lor, Atalanta a pierdut trei din ultimele patru meciuri.

Este puțin probabil ca vizitatorii mai mici să ajungă la cei mai buni lideri

Având în vedere talentul ofensiv de care dispun și nivelurile lor grozave de consistență în acest sezon, susținerea lui Napoli pentru a răspunde unei înfrângeri nemeritate în fața Lazio, învingând Atalanta în afara formei, pare un joc prudent.

Între timp, cu 22 de goluri uriașe înscrise în ultimele cinci întâlniri între două ținute de obicei orientate spre atac, o victorie cu 3-1 acasă ar putea reprezenta un joc de scor corect potențial profitabil.