Pronosticuri Roma vs Sassuolo 12 Martie 2023

Pronostic Roma vs Sassuolo pentru meciul de duminică în Serie A de la Stadio Olimpico. Giallorossi s-au bucurat de o săptămână bună, doborând Juventus și Real Sociedad pe teren propriu. Pot câștiga trei victorii la rotire? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

19:00 stadion olimpic
Predicție
Roma va câștiga și sub 3,5 goluri de meci
Incredere
Roma 2-0
Incredere
Raționament
  • Roma a câștigat opt ​​din ultimele nouă jocuri pe teren propriu, la zero, inclusiv fiecare dintre ultimele cinci.
  • Sassuolo a câștigat doar trei meciuri în deplasare în acest sezon, luând doar 13 din cele 30 de puncte pe deplasare.
  • Sub 3,5 goluri au fost marcate în fiecare dintre ultimele 13 meciuri ale Romei, precum și în 10 dintre ultimele 13 ale lui Sassuolo.

Romanii construiesc capitala cetate

Este posibil ca Roma să fi frustrat uneori în acest sezon, dar forma lor exemplară de acasă i-ar putea îndruma totuși către un clasament în top-patru în Serie A – precum și mai mult succes continental pentru Jose Mourinho. După ce le-a învins pe Juventus și Real Sociedad fără să cedeze pe Stadio Olimpico în ultima săptămână, giallorossi se vor apropia de întâlnirea de duminică cu o ținută îmbunătățită a Sassuolo, într-o dispoziție încrezătoare.

Roma a câștigat cinci meciuri la rând pe teren propriu – toate la zero – după ce a preluat conducerea meciurilor în optimile de finală din Europa League, cu o victorie cu 2-0 asupra La Real, joi. Oamenii lui Mourinho au câștigat acum opt din ultimele nouă pe teren propriu, singura excepție fiind atunci când o echipă mult schimbată a fost schimbată de Cremonese în Coppa Italia – și toate cele opt triumfuri au fost însoțite de foaia goală. Victoria grea de săptămâna trecută împotriva lui Juve a arătat potențialul Romei, iar dacă își păstrează forma pe Stadio Olimpico, calificarea în Liga Campionilor ar putea să atragă – într-un fel sau altul.

Cu toate acestea, Sassuolo ar putea reprezenta adversari dificili după ce a câștigat patru din ultimele șase meciuri – o serie care a început cu acea memorabilă lovitură de 5-2 a Milanului la San Siro în ianuarie. Această secvență reprezintă o realizare bună pentru o echipă Neroverdi care a trecut anterior opt meciuri fără victorie și, de asemenea, a ținut Roma la egalitate 1-1 în returul din noiembrie. Pe drum, însă, Sassuolo a câștigat doar de trei ori în tot sezonul, 17 din cele 30 de puncte fiind acasă.

Succes cu scoruri mici rețeta pentru Mourinho

În timp ce calitatea de atac a lui Sassuolo îi poate scoate pe pariori de la victorie la zero, susținerea Romei pentru a câștiga un joc care conține sub 3,5 goluri pare o modalitate bună de a asigura o valoare suplimentară atunci când susține gazdele solide, care sunt neînvinse în ultimele cinci întâlniri ale echipelor.

Fiindcă Roma a primit cinci goluri în cele 12 meciuri pe teren propriu din Serie A din acest trimestru, încadrand Giallorossi cu 2-0, care ar trebui să-l aibă pe Mourinho pe linia de banda, în timp ce continuă să lupte împotriva unei suspendări.