Pronosticuri Verona vs Inter Milano 03 Mai 2023

Pronosticuri Verona vs Inter Milano, sfaturi de pariuri și previzualizări ale meciurilor înaintea meciului de vineri din Serie A. Inter se luptă pentru un loc în primele patru locuri, în timp ce Verona abandonează pentru supraviețuire. Citiți mai departe pentru predicțiile noastre.

22:00 Stadionul MarcAntonio Bentegodi
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Inter Milano 2-1
Incredere
Lautaro Martinez va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Inter Milano a primit în patru din ultimele cinci meciuri interne.
  • Verona a marcat în șapte dintre cele opt meciuri pe teren propriu de la Cupa Mondială.
  • Lautoro Martinez are patru goluri în ultimele sale patru jocuri.

Îmbunătățirea Veronei un test pentru Inter

Verona părea destinată scăderii nu cu mult timp în urmă, dar o serie de patru meciuri neînvinse le-a oferit șansa de a evita să joace în Serie B sezonul viitor.

Misiunea de miercuri împotriva lui Inter pare una descurajantă, dar nerazzurri au la care să se gândească la o semifinală a Ligii Campionilor din Derby-ul Milanului, iar acest meci poate fi mai complicat pentru oaspeți decât pare pe hârtie.

Gazdele își pot pune amprenta

Inter se luptă în continuare pentru un clasament pe primele patru locuri și după victoria asupra rivalilor cheie, Lazio, în weekend, o victorie pentru oaspeți este în mod clar rezultatul cel mai probabil, dar în ceea ce privește jocul de valoare, ambele echipe să marcheze este poate o opțiune mai bună.

Verona a pierdut o singură dată acasă în opt încercări de la pauza Cupei Mondiale și, de asemenea, nu a reușit să marcheze decât într-unul dintre aceste meciuri. Inter a reușit doar o porțiune liberă în ultimele cinci deplasări interne și a primit recent în meciurile împotriva dublelor în dificultate Salernitana și Spezia, luând doar un punct din cele două meciuri, iar cu Verona renunțând pentru supraviețuire, există șanse mari să fie ambele echipe. capabil să găsească o cale prin.

Inter are avantaj

O victorie cu 2-1 pentru oaspeți este predicția corectă a scorului, deoarece Inter este într-o formă bună, câștigând fiecare dintre ultimele trei în toate competițiile – inclusiv victoriile împotriva Juve și Lazio – așa că ar trebui să poată pune capăt rundei neînvinse a Veronei chiar dacă ar recunoaște.

Lautaro Martinez a lovit de două ori împotriva Lazio pentru a ridica numărul său la patru goluri în total în ultimele sale patru apariții. Atacantul argentinian Inter este un bărbat în formă și arată cel mai bun golgheter candidat înaintea acestui meci de miercuri.