Pronosticuri Verona vs Monza 12 Martie 2023

Pronosticuri Verona vs Monza înaintea meciului din Serie A italiană de duminică. Vor adânci vizitatorii lui Raffaele Palladino temerile de retrogradare ale giallolustrilor? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

16:00 Stadionul MarcAntonio Bentegodi
Predicție
Monza Draw No Bet
Incredere
Monza 1-0
Incredere
Raționament
  • Monza a câștigat trei din ultimele șase meciuri din Serie A.
  • Oamenii lui Raffaele Palladino au pierdut doar două din ultimele 11 meciuri de ligă, câștigând cinci.
  • Verona, între timp, a trecut trei meciuri fără victorie (sau gol) după o serie de patru meciuri neînvinsă.
  • Monza a câștigat returul din noiembrie cu 2-0.

Verona renaștere stagna

Remiza fără goluri a lui Verona cu Spezia ultima dată ia făcut să rămână în contact cu cei aflati în afara zonei de retrogradare, dar ar putea fi privit și ca o oportunitate ratată de a trage un coleg în mocirlă. În timp ce Marco Zaffaroni a reînviat speranțele de supraviețuire a Veronei după ce Cupa Mondială a pus accentul pe munca defensivă compactă, forma lor a scăzut în ultimele săptămâni și se vor confrunta cu o provocare foarte grea atunci când o vor înfrunta pe Monza.

După ce a mers patru jocuri neînvins, deși la sfârșitul lunii ianuarie și începutul lunii februarie, Verona este acum trei fără victorie. Desigur, Roma și Fiorentina erau de așteptat să învingă gialloblu, dar eșecul lor de a marca în toate cele trei meciuri este o adevărată îngrijorare. Într-adevăr, doar Sampdoria (11) a marcat acum mai puține decât cele 20 de goluri în Serie A în acest sezon. Doar Lecce (41,7 la sută) are o cotă de posesie mai mică decât cea de 43 la sută a Veronei în topul italian din acest mandat și probabil că vor juca din nou un joc reactiv duminică.

Într-adevăr, Monza are o medie de 55% posesie în meciurile din Serie A din această campanie, un număr îmbunătățit doar de liderii Napoli și Fiorentina – care rămân în căutarea a două cupe. Unii s-ar fi întrebat dacă oamenii lui Raffaele Palladino au revenit la tipărire când au urmat înfrângerea cu 1-0 cu Milan cu o lovitură de 3-0 în mâinile Salernitanei recent, dar au răspuns cu o victorie cu 2-1 asupra Empoli ultima dată. și acum au câștigat trei dintre ultimele șase în Serie A.

Atenție la remiză, dar Monza favoriți

Cu Monza pierzând doar două din ultimele 11 meciuri din Serie A – și una dintre acele înfrângeri venind împotriva lui Milan – să-i susțină pentru a învinge o echipă din Verona care arată puțină inspirație de atac pare prudent.

Cu toate acestea, Verona a remizat trei din ultimele șase meciuri, dintre care cinci au conținut maxim două goluri. Cu un concurs strâns probabil, susținerea vizitatorilor proactivi la un preț decent pe piața de egalitate fără pariuri poate avea sens, cu o victorie de 1-0 în deplasare, o predicție solidă a scorului corect.