QPR vs Reading Predicții 07 Octombrie 2022

Predicții QPR vs Reading pentru meciul de vineri din campionat. Pot Royals să oprească impulsul QPR? Citiți mai departe pentru sfaturile noastre gratuite de pariuri și pronosticuri.

22:00 Stadionul Fundației Kiyan Prince
Predicție
QPR pentru a câștiga
Incredere
QPR 3-0
Incredere
Raționament
  • QPR a câștigat cinci din ultimele șapte meciuri din campionat.
  • Reading a pierdut trei din cele cinci meciuri în deplasare în campionat în 2022-23.
  • Chris Willock a marcat șase goluri în nouă apariții în campionat în acest sezon.

Rangerii sunt pe rol

QPR își poate menține provocarea de promovare cu o victorie împotriva Reading, locul trei, în fața camerelor TV de pe stadionul Kiyan Prince Foundation vineri. Victoria lui Rs în fața liderilor campionatului Sheffield United, marți, i-a făcut pe toată lumea să se ridice și să observe, dar echipa lui Michael Beale joacă un fotbal eficient de ceva vreme.

Forma lor de acasă în acest sezon a fost suficient de solidă și, deși au câștigat doar două din cinci meciuri de ligă în West London, Rangers au dominat patru dintre acele meciuri. Vizitatorii Reading ar putea oferi totuși un test dificil, având în vedere că stau chiar deasupra QPR pe locul trei și au oprit Norwich să ciupească pe primul loc marți.

Într-un joc cu puține ocazii, Royals i-a legat pe Canarii înapoi datorită unei lovituri de Jeff Hendrick, după ce oaspeții au încasat o apărare slăbită dintr-o lovitură de joc.

Royals se luptă împotriva trei în spate

Nu există nicio îndoială că echipa lui Paul Ince poate juca și un fotbal eficient din campionat, dar tind să se descurce mai bine împotriva echipelor care operează cu patru în spate, mai degrabă decât cu configurația defensivă cu trei oameni a QPR. Toate cele trei înfrângeri din campionatul Royals din acest sezon (4-0 Rotherham, 4-0 împotriva Sheffield Utd și 3-0 împotriva Sunderland) au venit împotriva unor astfel de sisteme.

Prin urmare, există încredere în Rangers care vor înregistra vineri a șasea victorie din opt. Reading a pierdut trei din cele cinci meciuri în deplasare în campionat în 2022-23 și a marcat doar de două ori pe drum în 450 de minute de joc.

Chris Willock, cu șase goluri în nouă starturi în acest sezon, merită sprijinit în orice moment pe piețele marcatorilor, în timp ce opțiunea de scor corect preferată aici este pentru o victorie cu 3-0. QPR poate fi un pic de sărbătoare sau de foamete în termeni de marcare a golurilor în acest sezon, dar a marcat trei goluri în două dintre cele cinci meciuri de acasă, în timp ce Reading a livrat de opt ori în ultimele patru călătorii.