West Bromwich Albion vs Luton Prédictions 08 Octombrie 2022

Pronosticurile West Bromwich Albion vs Luton în previzualizarea meciului nostru pentru meciul de sâmbătă. Poate Steve Bruce să oprească putregaiul de la West Brom sau vor avea prea multe atacuri Hatters în acest weekend? Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite de campionat și sfaturi de pariuri.

17:00 Păducelele
Predicție
Luton să câștige
Incredere
Luton 3-2
Incredere
Raționament
  • West Brom a primit 14 goluri în ultimele opt meciuri de campionat.
  • Luton a marcat cel puțin două goluri în șase din ultimele opt meciuri de ligă.
  • Luton a marcat exact două goluri în ambele întâlniri dintre echipe sezonul trecut.

Bruce în drum spre West Brom?

Greșelile defensive ale lui West Brom continuă să-i coste puncte și ar putea ajunge să-l coste pe Steve Bruce slujba, în timp ce acesta se agață înaintea vizitei lui Luton din acest weekend. O altă centrare prost apărata i-a costat un gol din care nu și-au revenit niciodată la Preston miercuri seara pentru a lăsa bagajele blocate în zona retrogradării.

Se va îmbunătăți – și rapid – dacă Albion dorește să evite înfrângerea împotriva unei echipe Luton care găsește plasa foarte regulat în acest moment – ​​deși pare să fie afectată și de probleme defensive. Nathan Jones a fost continuu tăiat și schimbat în spate, dar nu au reușit să oprească putregaiul într-un egal 3-3 la mijlocul săptămânii cu Huddersfield.

Vestea bună care a ieșit din acel joc a fost revenirea la foaia de scor pentru Elijah Adebayo, după ce nu a reușit să se înscrie în primele nouă starturi ale sezonului. Marele londonez a marcat o dotă și asta ar trebui să-i ia o greutate din umerii lui și ai unora dintre colegii săi, în săptămânile următoare.

Luton pare să obțină goluri la Hawthorns

Hatters au marcat cel puțin două goluri în șase din ultimele opt meciuri de ligă și nu vedem niciun motiv pentru care să nu poată depăși marca de 1,5 goluri la Hawthorns. Echipa lui Jones a marcat exact două goluri în ambele întâlniri dintre cluburi sezonul trecut, iar apărarea Albion a trimis 14 goluri în ultimele opt meciuri din ligă.

O victorie de 3-2 Luton este luată la un preț mare pentru jucătorii cu scorul corect, deoarece, dacă Bruce se află la ultimele sale etape manageriale cu WBA, ar putea arunca prudență cu selecția echipei sale, după ce a făcut șase schimbări la mijlocul săptămânii. Fără îndoială că are o mulțime de opțiuni de atac la dispoziție, dar fundașii sunt motivul pentru care sunt acolo unde sunt.